Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Gyermekeknek szóló rajzpályázat – Egy Csepp Figyelem Alapítvány

Online

Rajzpályázat a cukorbetegség témakörében az Egy Csepp Figyelem Alapítvány szervezésében. A rajzpályázat 2024.02.29-ig tart. Téma Előzzük meg a cukorbetegséget! A cukorbetegségem ne legyen akadály!   Pályázni három korcsoportban lehet: 6-8 9-11 12-14  

Diab kibeszélő – Nyír Diabet Egyesület

Online

Több alkalmas online Diab Kibeszélő csoport szülőknek. A programot elsősorban frissen diagnosztizáltaknak  ajánlják, de természetesen bárki csatlakozhat, aki 1-es típusú diabéteszes gyermeket nevel. Információk és jelentkezés az Nyír-Diabet Egyesület Facebook oldalán. 

Élményfestés a tankonyhában – Nyír – Diabet Egyesület

Nyíregyháza Nyíregyháza, Magyarország

8 évnél idősebb 1-es típusú diabéteszes gyermekeknek és szüleiknek Nyíregyházán, a Nyír-Diabet Egyesület tankonyháján. A program ingyenes, de előzetesen jelentkezni kell az Egyesület Facebook oldalán közzétett jelentkezési lapon!  

Pécsi meseterápia – DiabErnyő Alapítvány

Pécs

Meseterápiás foglalkozás Pécsett Standovár Ágnes és Holcsik Erzsébet meseterapeuták vezetésével 1-es típusú diabétesszel élő, kisiskolás (7-10 éves) gyermekeknek. Jelentkezési határidő: február 29.

DiabAkadémia – Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Dunabogdány

3 napos képzés Dunabogdányban a Sportos Cukorbetegek Egyesülete szervezésében - "A program kifejezetten azoknak szól, akik szeretnék jobban átlátni az összefüggéseket, új ismereteket tanulni, kételyeik, kérdéseik vannak, amelyeket esetleg nem mernek feltenni a kezelőorvosuknak." Jelentkezési